privacy statement

zaken doen met Burlight
Uw persoonsgegevens, voor zover deze voor het tot stand komen en uitvoeren van de overeenkomst zijn verkregen en/of aan Burlight zijn verstrekt, worden voor het uitvoeren van de overeenkomst gebruikt. Zo verwerken wij de gegevens voor het afhandelen van uw bestelling, de betaling en om -indien nodig– met u in contact te treden over de uitvoering over de overeenkomst. Verder kunnen wij bijvoorbeeld indien nodig uw naam en adres gegevens aan de bezorgdiensten verstrekken. Het gaat hierbij dus om gegevens die u verstrekt wanneer u een bestelling bij ons plaatst.

Het betreft in ieder geval uw (bedrijfs)naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, emailadres en eventueel uw bankgegevens.

Daarnaast gebruiken wij deze gegevens voor interne doeleinden, voor uw account en voor het eventueel doen van aanbiedingen. Zonder uw uitdrukkelijke toestemming en zonder wettelijke grondslag of verplichting worden uw gegevens niet aan derden verstrekt met als enige uitzondering de partijen welke betrokken zijn bij het uitvoeren van de overeenkomst.

Daarnaast heeft u uiteraard te allen tijde het recht de verwijdering of inzage van uw gegevens te verzoeken.


contact met Burlight
U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Burlight.
Indien u dit per email, brief of telefonisch doet, bewaren wij enkel de gegevens die u ook zelf aan ons geeft. De persoonsgegevens die u ons toestuurt, worden bewaard voor zolang als nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. Denk bijvoorbeeld totdat een klacht is opgelost. Bovenstaande geldt ook voor een contactaanvraag via ons contactformulier op de website. Daar vragen wij echter in ieder geval uw naam en emailadres.
Bij het bewaren van klant-gegevens (zoals (bedrijfs)naam, adres, telefoonnummer, bestelling en bankgegevens) nodig bij een bestelling hanteren we de wettelijke termijnen voor garantie en fiscaliteit.


nieuwsbrief
Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, wordt uw e-mailadres voor reclamedoeleinden gebruikt, tot het moment dat u zich voor de nieuwsbrief afmeldt. U kunt zich ten alle tijden afmelden. De toestemming tot het versturen heeft u uitdrukkelijk zelf gegeven bij het inschrijven via de website of bijvoorbeeld via een opt-in in het bestelproces. U kunt de toestemming tot versturen ten alle tijden voor toekomstige nieuwsbrieven en mailings intrekken. Dat kan via een afmeldlink die in elke nieuwsbrief of email staat, maar u kunt ook zelf een email sturen naar info@burlight.nl.


rechten
Wij weten dat privacy voor u van groot belang is. U heeft uiteraard ten alle tijden het recht op inzage, wijziging en correctie van uw door ons verzamelde gegevens. U kunt een verzoek hiertoe indienen via info@burlight.nl. Voor overige vragen over ons privacy beleid kunt u uiteraard ook contact opnemen.