op maat gesneden lichtplan in 4 stappen

01 sparren

Leuk! Je hebt ons benaderd om een lichtplan te maken voor je nieuwe huis, tuin, kantoor of restaurant. We gaan sparren en proberen een zo goed mogelijk idee te krijgen van alle wensen. Ook bepalen we samen wat er bouwkundig mogelijk is en waar in de bouw rekening mee gehouden moet worden. Indeling, stijl en kleuren van de ruimtes nemen we graag mee in het lichtplan.

 

02 ontwerp

We gaan aan de slag met het ontwerpen van het lichtplan. Met hulp van tekeningen en foto’s gaan we ons inleven zodat we de soort verlichting en lichtpunten optimaal kunnen bepalen. We overleggen het plan ook met de installateur en/of architect om onze ideeën met hen te toetsen.

03 presentatie

In heldere taal en met een overzichtelijke tekening leggen we onze keuzes uit, aanvullend met de gekozen voorbeelden en samples. We laten zien om welke reden we voor een bepaald armatuur, afwerking en stijl hebben gekozen.

 

04 realisatie

En dan is het zo ver! Uw persoonlijk lichtplan is klaar voor realisatie en de installateur neemt het stokje van ons over. Dankzij deze 4 zorgvuldige stappen kunt u binnenkort genieten van uw nieuwe verlichting.

Meer informatie

sparren over de verlichting van jouw

maak een afspraak

© Burlight 2024 | Disclaimer | Algemene voorwaarden | kvk rijnland 73545449